Yayınlanan: Blog

PERDE MODELLERİ TRENDLERİ

 

Perdeler, iç mekan dekoruna hayat verir ve hareketlilik katar. Doğru bir seçim yaptığınızda yaşam alanınızda hakim olan tarz ile bütünlük oluşturmanızı sağlar. Siz de evinizdeki perdeleri değiştirerek büyük değişimler yapabilirsiniz. 2021 perde modelleri arasından tarzınıza uygun olanı seçebilir, birbirinden güzel tasarımlar ile evinize canlılık katabilirsiniz.

Tek Renkli Tül Perdeler İle Zarifliği Odanıza Getirin

2021 perde modelleri arasında yer alan tek renkli tül perdeleri kullanarak evinizin bütün gün ışığı almasını sağlayabilir. Sıcaklığı ve zarafeti odanızda hissedebilirsiniz. Sağlıklı ve ferah bir ortam oluşturabilirsiniz. Pencereniz deniz manzaralı veya görülmeye değer bir manzaraya açılıyorsa tül perdelere dekorasyonunuzda yer açmayı mutlaka düşünmelisiniz.

Karartma Perdeler İle Güneş Işınlarını Bloke Edin

Son dönemlerde oldukça yaygınlaşan karartma perdeler 2021 perde modelleri arasında yerini alıyor. Peki karartma perde nedir? Bu perdeler opak kumaştan elde edilen, dokuma tekniği ve iplik türü ile özel olarak geliştirilen perdelerdir. Kapalı durumdayken gün ışığını bloke ederek evin içerisinde karanlık bir ortam oluşturulmasını sağlar. Siz de geniş camlı bir eve sahip iseniz, evinizin bir kısmı fazla güneş alıyorsa karartma perdeleri evinizde kullanabilirsiniz. Özellikle sağlıklı bir uyku için yatak odanızda karartma perdeleri tercih edebilir ve istediğiniz karanlık ortamı oluşturabilirsiniz.

Çiçekli ve Botanik Baskılı Perdeler İle Evinize Baharı Getirin

2021 perde modelleri arasında yer alan bu modern perdeler son dönemde oldukça popüler. Ev dekorasyonunuz sadeyse ve soft renkler yoğunluktaysa çiçek ve botanik baskılı perdeleri seçerek odanıza büyüleyici dokunuşlar yapabilir, evinize hareketlilik ve neşe getirebilirsiniz. Böylelikle evinize pozitif bir enerji katar, zarif ve şık bir görünüm elde edersiniz.

Keten Perdeler İle Odanızda Sakin Bir Görünüm Oluşturun

Keten perdeler en yeni 2021 perde modelleri arasında yerini alıyor. Özellikle ev dekorasyonunuzda ahşap ağırlıklı rustik bir tarz hakim ise, keten perdeleri seçerek odanıza daha hoş ve yumuşak bir hareketlilik katabilirsiniz. Perdeler açıkken ya da kapalıyken gün ışığından yararlanabilir, odanızın daha parlak görünmesini sağlayabilirsiniz. Böylelikle hem çevre dostu bir kumaş kullanmış olursunuz hem de kumaşın uzun ömürlü olmasından yararlanmış olursunuz.

2021 Perde Modellerinde Öne Çıkan Renkler

Yeni trendlerle birlikte iç mekanların olmazsa olmazı perdelerde bazı renkleri sık bir şekilde göreceğiz. Perdelerde yer alan renklerden beyaz ve tonlar, kahverengi ve bej gibi nötr renkler evlerde ferah ve temiz bir hava oluşturulmasını sağlarken, mavi-gri renkleri odanızda huzuru ve dengeyi sağlayabilir. Hardal sarısı ile evlerinize sıcaklığı getirebilir, gül kurusu ile içinizi açacak, gönlünüzü ferahlatacak bir ortam oluşturabilirsiniz. Ayrıca 2021 perde renklerinde yer alan mor ve tonlarını da seçebilir, lüks ve ihtişamı evlerinize taşıyabilirsiniz.